Algemene voorwaarden en privacy verklaringPOWER-methode

Algemene voorwaarden

  • Deelnemers zijn diegenen die deze overeenkomst zijn aangegaan en die deze nog niet weer hebben opgezegd.
  • De les vergoeding dient zelf overgemaakt te worden op het rekeningnummer:

NL 73 KNAB 0257 3185 42 tnv POWER-methode ovv les vergoeding + naam deelnemer, of contant voldaan te worden tijdens de les.

De kosten kunt u zien op deze pagina.

Vergoedingen via stichting Leergeld of jeugdsportfonds.

  • Bij het niet overmaken van de les vergoeding krijgt u van ons een herinnering, wordt er dan nog niet betaald dan krijgt u een 2e herinnering en worden er € 5,00 extra kosten in rekening gebracht.
  • U heeft recht op 1 les per week met uitzondering van basisschoolvakanties en feestdagen. Zodra er een les niet doorgaat blijft deze strip open staan. Bij een strippenkaart van 4 strippen, mag u 1 les missen. Bij 8 strippen 2 en bij 12 strippen 3.
  • Om de anderhalve maand hanteren wij een zogenoemde ouder-kind les, hierbij zijn ouders welkom op de les te bezoeken en deel te nemen.

Tijdens de overige lessen geven wij les zonder ouders.

  • Een les die gemist wordt kan ingehaald worden op een ander moment, mits de strippenkaart dit toelaat, zie punt 4.
  • Bij langdurige ziekte/blessure kunt u uw strippenkaart tijdelijk stop zetten. Dit kan in overleg met onze administratie.
  • Opzeggen van de les kan na het volledig gebruik te maken van de strippenkaart. Mocht u eerder willen stoppen zonder legitieme reden dan kunt u het geld voor de resterende strippen niet terug krijgen.

Voor vragen en of opmerkingen kunt u contact opnemen met onze administratie: info@power-methode.nl of bellen naar 06-45 54 10 01

POWER-methode is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 71463291

Privacy verklaring

Als u klant bij ons bent slaan wij uw NAW-gegevens op plus de informatie die wij nodig hebben om professioneel hulp te kunnen bieden. Deze informatie wordt gegeven middels het intakeformulier. Wij bewaren deze gegevens – na afronding van het traject – drie maanden om zo nodig nog op terug te kunnen grijpen. Als er reden is om gegevens langer te bewaren zullen wij dit altijd met u overleggen.

Financiële gegevens bewaren wij – omwille van de wettelijke financiële verplichtingen – 7 jaar.

Verder wordt er door Google Analytics op onze website cookies gebruikt. Dit is echter niet terug te leiden naar personen. Dit gaat puur om het kunnen analyseren van gebruik van onze website. Er is een bewerkersovereenkomst met Google afgesloten, zodat Google geen gegevens kan gebruiken. ‘Gegevens delen’ is uitgezet, en er wordt geen gebruik gemaakt van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

En tot slot: Wij geven onze informatie over u natuurlijk nooit aan derden.