POWER training



Word fysiek en mentaal weerbaarder!

LET OP: OP DIT MOMENT BIEDEN WIJ GEEN STRUCTURELE TRAININGEN AAN. Voor clinics mail naar info@power-methode.nl

Tijdens de fysieke-en mentale weerbaarheidstraining gaan wij op een gezellige en sportieve manier bezig. De deelnemers leren door verschillende activiteiten samen te werken, te communiceren, respect te hebben voor elkaar, hun eigen grenzen te bewaken, weerbaarder te worden, hun emoties te reguleren en hun  zelfbeeld te versterken.

Dit doen wij door middel van verschillende sport en spel activiteiten. Tijdens de training zullen er zich verschillende situaties voordoen die kinderen vaak lastig vinden. De één ontploft bijvoorbeeld vrij snel en de ander loopt er liever voor weg. Op dat moment kunnen wij die moeilijke momenten begeleiden en kunnen we oefenen in een veilige omgeving. Door dit vaak te oefenen, zullen ze dit sneller ook buiten de training om gebruiken.

Omdat wij het erg belangrijk vinden dat de deelnemers goed ondersteund worden tijdens deze lessen, zal er altijd minimaal 1 trainer zijn op 8 deelnemers. Wanneer er meer zijn, zal er een trainer bij komen. Op deze manier kunnen wij goed inspelen op wat er zich op het moment voordoet. Zo merken wij bijvoorbeeld op wanneer iemand een ander over zijn eigen grenzen laat gaan en zullen wij hierop direct op inspelen.

De lessen worden gegeven in een gymzaal en is een actieve les.

De POWER methode is uniek doordat:

–       Het een mix is van fysiek en mentaal

–       We verschillende trainers hebben met verschillende achtergronden

–       We veel tussendoor praten en evalueren. In ieder geval na elk spel en zo nodig tijdens het spel

–       We in kleine groepjes werken

–       We juist opdrachten uitvoeren die de conflicten kunnen veroorzaken

–       We ‘echte’ situaties nabootsen en daarmee oefenen

–       We de lessen aanpassen op de doelen van de kinderen

–       Het geen cursus is maar iets wat je kan blijven beoefenen en waarmee je pas stopt als je je doel behaald hebt of wanneer je er geen zin meer in hebt

–       We ingaan op heel veel ‘levensonderwerpen’

–       We ons aanpassen aan het moment en de groep en niet vasthouden aan een les

Wil je hetzelfde doel bereiken maar dan op een rustige manier? Zie dan de volgende link: groepscoaching voor een gezonder zelfbeeld